WEAR IT WITH CONFIDENCE

Retourbeleid

Het kan voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren. Misschien omdat het product je niet bevalt of er is een andere reden waarom je de bestelling niet zou willen hebben. Wat de reden ook mag zijn, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

De retourkosten zijn voor rekening van de koper, wij vergoeden dit dus niet. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na melding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product te uit te testen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product daarom met zorg en zorg ervoor dat het goed is verpakt wanneer u het retourneert.

Stuur ons een mail ( info@lilla-fashion.com ) als je iets wilt ruilen, dan geven we je verder informatie over het retouradres et cetera.  

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is geen enkel probleem. U kunt contact met ons opnemen via info@lilla-fashion.com. U bent echter verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van het product.

Ik heb een verkeerd afleveradres opgegeven!
Heeft u per ongeluk een verkeerd afleveradres opgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen proberen de bestelling voor je te wijzigen.

Winkelwagen